Kari Lähdekorpi till Solvalla!

FOTO: TR BILD – KARI LÄHDEKORPI PÅ SOLVALLA STALLBACKE

Onsdag den 17 oktober gästar Kari Lähdekorpi Solvalla Veteraner. Alla medlemmar är välkomna till Arkaden klockan 16.15 och lyssna när journalisten Lennart Persson samtalar med Kari Lähdekorpi, som numera bor i Finland.

Kari Lähdekorpi, var under många år en av de framgångsrikaste tränarna i Sverige. Med Halmstad som utgångspunkt var han några år den vinstrikaste tränaren trots konkurrens från bland annat Stig H Johansson. År 2004 blev Kari utsedd till Årets Tränare! Större lopp han vunnit som tränare är bland andra SprinterMästaren med Profit Ås, Europaderbyt med Progress Value, Olympiatravet samt Jämtlands Stora Pris med Gentleman för att nämna några.

Nu kommer han till Arkaden – i stallsvängen!

Kom och lyssna – ingen anmälan – fri entré!

Vi bjuder på kaffe och tilltugg – till de 100 första!